Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 28 Kasım 2014 - 19:18 Yorum: 0

Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ağar, Batman'da

Ağar: "Çözüm süreci çok zor bir iş değil. İstenirse bir ay içerisinde çözülür, biter. Artık barış sağlansın. Doğusu da batısı da güneyi de kuzeyi de bunun bir an önce çözülüp bitmesini istiyor"

Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ağar, Batman'da

BATMAN (AA) - Türk-İş'e bağlı Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, "Çözüm süreci çok zor bir iş değil. İstenirse bir ay içerisinde çözülür, biter. Artık barış sağlansın. Doğusu da batısı da güneyi de kuzeyi de bunun bir an önce çözülüp bitmesini istiyor" dedi.

Sendikanın yönetim kurulu üyeleri ile Batman’a gelen Ağar, Yol-İş Batman İl Temsilciliğini ziyaret  etti.

Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Ağar, Diyarbakır ziyareti sonrası Hasankeyf'i gezdiklerini, bölgede can güvenliği tehlikesinin söz konusu olmadığını söyledi.

"Sadece insanların sıcaklığı var buralarda" diyen Ağar, insanların birbiriyle kaynaşması gerektiğini belirtti.

Ağar, ziyaret ettiği illerde çözüm sürecinin barışla sonlandırılmasını konuştuklarını ifade ederek, "Barış sürecinin sürünceme içerisinde bırakılmamasını özellikle istiyoruz. Çözüm süreci çok zor bir iş değil. İstenirse bir ay içerisinde çözülür, biter. Artık barış sağlansın. Doğusu da batısı da güneyi de kuzeyi de bunun bir an önce çözülüp bitmesini istiyor. Bu insanların birbiriyle kaynaşmasını istiyoruz" dedi.

Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer'i de ziyaret eden Ağar, burada, büyükşehirlerin dışındaki illerde il özel idarelerinin belediyelere bağlanacağı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde bu konuyu görüştük. Erdoğan bize böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi" diye konuştu.

Ağar, temaslarının ardından kentten ayrıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber