Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 17:03 Yorum: 0

Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar Kırşehir’i ziyaret etti

Türkiye Yol-Yapı İnşaat işçileri Genel Başkanı Ramazan Ağar, Kırşehir'de istişare toplantısına katıldı.

Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar Kırşehir’i ziyaret etti

Türkiye Yol-Yapı İnşaat işçileri Genel Başkanı Ramazan Ağar, Kırşehir'de istişare toplantısına katıldı.

Genel Başkan Ramazan Ağar,beraberinde sendikanın Genel Merkez ,Kayseri 1 ve 2 no'lu Şube Başkan ve yöneticileriyle Kırşehir İl Özel İdaresi yemekhanesinde işçilerle bir araya gelerek önemli mesajlar verdi. Çalışma hayatının içerisinde olmaları nedeniyle sıkıntılarını gidermek için sürekli uğraş verdiklerini ifade eden Ağar, Yol-İş'in Türkiye'de en güçlü sendikalardan birisi olduğunu ve inşaat iş kolunda ki tek yetkili sendika olduklarını söyledi.

Makamların gelip geçici olduğunu belirten Ağar, "Makamlar bizim için gelip geçicidir.O makamda olduğumuz sürece temsil ettiğimiz topluma veya temsil etmediğimiz toplum da varsa bizlerden bir şeyler bekliyor ise onlara da yardımımız dokunuyorsa biz mutlu oluruz. Yapmacıkla olmaz içinden gelerek bu işi yapıyorsan bu iş olur.En İyi İnsan İnsanlara Hizmet Edendir.Biz de bunları yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Teşkilatlarının Türkiye'de iyi hizmet verdiğini anlatan Ağar şöyle konuştu:

"Karayolları,Özel İdareler Türkiye'de olmazsa olmaz olan teşkilatlar.Türkiye'nin ihtiyacı olan bir teşkilatlar, Özel İdarelerimizin geçmişten beri bize iyi gözle bakılmadı.Yol yapımı bizden,köye hizmet etmek bizden.köyün içme suyunu götüren biziz.Bizlere bunlar çalışmadan maaş alan bankamatikçi dendi."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber