Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 19 Ekim 2017 - 13:13 Yorum: 0

Yol uygulamasında yakalanan uyuşturucu tacirine 10 yıl hapis

Kayseri'de yol uygulamasında polis ekiplerince aracında çeşitli miktarlarda metamfetamin, eroin, esrar ve hap ile yakalanan ve bu suçtan tutuklu yargılanan...

Yol uygulamasında yakalanan uyuşturucu tacirine 10 yıl hapis

Kayseri'de yol uygulamasında polis ekiplerince aracında çeşitli miktarlarda metamfetamin, eroin, esrar ve hap ile yakalanan ve bu suçtan tutuklu yargılanan sanığa 10 yıl hapis, 2 bin 400 TL adli para cezası verildi.

7 Nisan'da kuzeyçevreyolunda yok uygulamasında polis ekipleri uygulama noktasında yaptığı çalışmada şüpheli A.Ü.'nün aracında 15.20 gram metamfetamin, 1.90 gram eroin, 0.25 gram esrar ve 1 adet hap ele geçirildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık A.Ü. ile avukatı hazır bulundu.

32 yaşındaki tutuklu sanık A.Ü. mahkemede uyuşturucu ticareti yapmadığını, kullanıcısı olduğunu belirterek tahliyesini istedi.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık A.Ü.'ye "uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 10 yıl hapis, 2 bin 400 TL adli para cezası verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber