Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:19 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan: "Girdi maliyetleri yüzünden çifti üreti...21:15 Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay21:14 Bakan Bayraktar açıkladı: "Göktepe 1’ adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmay...21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”20:27 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor20:13 Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesini birbirine kattı20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası
Sami Er
Magazin 22 Nisan 2016 - 16:53 Yorum: 0

Yola Geldik Filmi Yarın Vizyona Giriyor

Yönetmenliğini Malatyalı Genç Yönetmen Haydar Işık’ın yaptığı “Yola Geldik” Filmi yarın izleyicisiyle buluşacak.

Yola Geldik Filmi Yarın Vizyona Giriyor

Sinemaseverlerin uzun bir zamandan beri beklediği  “Yola Geldik” filmi yarın vizyona giriyor.  Malatyalı genç Yönetmen Haydar Işık’ın yönettiği filmin başrolünde İrfan Aslanhan , Ozan Dağgez, Orhan Aydın, Meral Kaplan, Ferdi Kurtuldu, Ayça Kuru, Teoman Gelmez, Serhat Süha Özcan gibi isimler bulunuyor.

Senaryosunu Orhan Aydın’ın yazdığı filmin yapımcılığını da İsmail Çağlar, Fevzi Işık ve Orhan Aydın birlikte gerçekleştirdi. Yola Geldik Filminin müzikleri ise Saki Çimen’e ait.

Dün İstanbul Profilo Alışveriş Merkezinde yapılan galaya çok sayıda ünlü isim katıldı. Bu Pazar günü ayrıca Malatya’da da bir Gala düzenlenecek.

Malatya Park Alışveriş Merkezinde gerçekleşecek olan gala programının organizatörlüğünü Malatyalı sevilen Tiyatrocu Ömer Konakçı ve Malatya Shopping Dergisi imtiyaz sahibi Ahmet Doğan birlikte gerçekleştiriyor.

Yola Geldik Filmi, çalıştıkları akaryakıt istasyonundaki yüklü miktardaki parayı eğlencede harcayan Kutay ve Yusuf adlı iki arkadaşın başından geçen komik ve aksiyon dolu olayları konu alıyor.

Malatyalı sinemaseverlerin hemşerimizin bu filmine kayıtsız kalmayacaklarını ümit ediyor ve şimdiden keyifle izlemelerini öneriyoruz.

Yapımcı Fevzi Işık ve Yönetmen Haydar Işık’ın yanı sıra İrfan Aslanhan ve Ozan Dağgez’in de Malatyalı olduğunu son bir not olarak hatırlatalım.

malatyaguncelhaber-012.jpg

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber