Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 06 Mart 2015 - 15:28 Yorum: 0

Yolcu minibüsünün çarptığı kadın öldü

Kahramanmaraş'ta yaya geçidinde meydana gelen kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı

Yolcu minibüsünün çarptığı kadın öldü

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta yaya geçidinde yolun karşısına geçmek isteyen kadın, yolcu minibüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, sürücüsü öğrenilemeyen 46 K 4129 plakalı yolcu minibüsü, Piri Reis Mahallesi Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı'nda yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen Hatice Ayna'ya (84) çarptı.

Ambulansla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Ayna, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, kaldırımdan yaya geçidine doğru yürüyen Ayna'yı gören bir hafif ticari araç sürücüsü, yaşlı kadına yol veriyor. Daha sonra yaya geçidine elindeki bastonuyla zorla yürüyerek gelen yaşlı kadın, bir anda yola çıkınca gelen minibüsün çarpmasıyla yerde kalıyor.

Kaza sonrası vatandaşların kadına yardım için koştuğu görülüyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber