Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 30 Eylül 2022 - 10:23 Yorum: 0

Yoldan çıkan minibüs ormanlık alana uçtu

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetinin kaybettiği minibüs yoldan çıkarak ormanlık alana uçtu.

Yoldan çıkan minibüs ormanlık alana uçtu

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetinin kaybettiği minibüs yoldan çıkarak ormanlık alana uçtu.

Edinilen bilgiye göre kaza, ilçenin İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. Gece saatlerinde minibüs ile seyir halinde olan ismi henüz öğrenilemeyen 67 ZR 340 plakalı aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle ormanlık alana uçtu. Kazada yan yatan minibüsün içindeki sürücü ölümden dönerken, kazayı gören çevredeki vatandaşlar ihbarda bulunarak yardım istedi. Olay yerine 112 Acil Servisi ve polis ekipleri gelerek yaralanan sürücü minibüsten çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Meydana gelen kazayla ilgili inceleme devam ederken, ormanlık alana uçan minibüs ise çekici yardımıyla çekildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber