Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 11:48 Yorum: 0

Yollar yenileniyor ulaşım kolaylaşıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde Güney Mahallesini Aşağıbozkır, Irlamaz, Kayrak, Gökgedik, Çatalköprü ve Çepnibektaş mahallelerine...

Yollar yenileniyor ulaşım kolaylaşıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde Güney Mahallesini Aşağıbozkır, Irlamaz, Kayrak, Gökgedik, Çatalköprü ve Çepnibektaş mahallelerine bağlayan 12,5 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor.

Manisa genelinde başlattığı asfaltlama çalışmaları ile il genelindeki ulaşımı hem kolaylaştıran, hem de modern yolları vatandaşla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesine bağlı Güney Mahallesini Aşağıbozkır, Irlamaz, Kayrak, Gökgedik, Çatalköprü ve Çepnibektaş mahallelerine bağlayan 12,5 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması başlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce yürütülen çalışmalarla mevcut yol tamamen sathi kaplanarak bölgede yaşanan ulaşım zorluğu ortadan kaldırılmış olacak.

Vatandaş modern yollara kavuşuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı ve aynı zamanda Yol Şube Müdürlüğü görevini yürüten Fevzi Demir, "Manisa genelinde başlattığımız asfaltlama çalışmaları sayesinde gidilemeyen yol kalmayacak. Kötü durumda olan yollarımızda iyileştirme çalışmaları ve asfaltlama gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız hem modern yollara kavuşuyor, hem de ulaşım açısından daha önce yaşadıkları sorunları bir daha yaşamıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün talimatları ile vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmalar gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Yollar yenileniyor ulaşım kolaylaşıyor

Yollar yenileniyor ulaşım kolaylaşıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber