Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:11 Bakan Işıkhan: "2023 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüme ile AB ülke...17:11 Fatih’te ’Diyarbakırlı Ramazan Hoca’nın ölümüne neden olan şüpheliye müebbe...17:10 Elazığ’da minikler doğa ile buluştu17:10 Yeşilhisarlılar, Başkan Büyükkılıç’ı bağrına bastı17:10 Melikgazi’de ‘Ortaköy Sokağı’ ile İstanbul Kayserililerin ayağına geliyor17:10 Babadağ Belediyesi’nde en düşük maaş 22 bin TL’ye yükseldi17:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Vaatleri unutacak değil, verdiği sözü tutacak başka...17:07 Erciyes Üniversitesi İle TÜZDEV arasında iş birliği protokolü imzalandı17:07 Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı17:06 Tuğba Kuruyemiş, 116. şubesini İzmir Güzelbahçe’de açtı17:06 Eskişehirli kuryeler, Kurye Dostu Belediye Protokolü’ne imza atmayan Ayşe Ü...17:05 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankırı’da ziyaretlerde bulundu17:05 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını çaldılar17:04 Bakan Kacır: "Türkiye’nin astronotuyla gurur duymuyorlar”17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...
Sami Er
Türkiye 19 Ağustos 2019 - 11:13 Yorum: 0

Yolu olmayan çay bahçesine teleferikle ulaşıyorlar

Rize merkeze bağlı Taşpınar köyünde vatandaşlar, yolu olmayan çay bahçesine ilkel teleferikle ulaşıyor.

Yolu olmayan çay bahçesine teleferikle ulaşıyorlar

Rize merkeze bağlı Taşpınar köyünde vatandaşlar, yolu olmayan çay bahçesine ilkel teleferikle ulaşıyor.

Rize'de halk coğrafi şartların zorluğuna ilkel yöntemlerle çözüm buluyor. Merkeze bağlı Taşpınar köyünde yolu olmayan çay bahçesine teleferikle ulaşım sağlanıyor. Yürüyerek 25 dakikada çıkılan çay bahçesine Mehmet Taşpınar isimli vatandaş ilkel teleferik ile gidip geliyor. Mehmet Taşpınar, yürüme mesafesinin çok uzun olduğunu ifade ederek, "Mecburuz yürüyerek çıkana kadar yoruluyoruz. Yol imkanımız yok, olsa tabii ki iyi olur ama yapamadık. İleride inşallah olur. Çıkana kadar zaten yoruluyoruz, ondan sonra gelip çalışmak, çay toplamak bizim için baya zor oluyor. Bir adrenalin de yaşıyoruz teleferikle, güzel oluyor. Benim için bir sakıncası yok. Teleferik bizim her şeyimiz, yolumuz, arabamız, her şeyimiz. Malzeme, yemek, çay, gübre her şeyde kullanıyoruz, biz bile gidip geliyoruz" dedi.

İmkanlar sağlanırsa yol almak istediklerini belirten Taşpınar, "Zaman ne gösterir bilemiyorum. Toprağı çok sevenler var, inşallah onlarla karşılaşmayız. Mevlam nasip eder biran önce almayı isteriz, arabayla bu tepelere gelmek isteriz" ifadelerini kullandı.

Yolu olmayan çay bahçesine teleferikle ulaşıyorlar

Yolu olmayan çay bahçesine teleferikle ulaşıyorlar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber