Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

Yolu yapanlar, kullananların derdini dinledi

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa’nın daveti üzerine Yatağan’a gelen Karayolları ekipleri, sorumluluk alanlarındaki yollarda incelemelerde bulundu

Yolu yapanlar, kullananların derdini dinledi

MUĞLA (AA) - Karayolları 2. Bölge Müdür Yardımcısı Baki Çoban ile Muğla’daki karayollarında incelemelerde bulunan AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, "Yolları kullananlarla yapanları karşı karşıya getirdik" dedi.

Muğla Milletvekili Ali Boğa, Karayolları 2. Bölge Müdür Yardımcısı Baki Çoban ve Karayolları'ndan bir heyet, Muğla’daki karayollarında incelemelerde bulundu. AK Parti Milletvekili Boğa’nın daveti üzerine Yatağan’a gelen Karayolları ekipleri, halkın şikayetlerini Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ve AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Ali Tekin’den dinledi.

Boğa, Bodrum da dahil olmak üzere Dalaman’dan Aydın il sınırına kadar Karayolları'nın sorumluluğundaki tüm yollarda incelemelerde bulunduklarını ifade ederek, yolu yapanlarla, kullananları karşı karşıya getirdiklerini ifade etti.

Tek şerit iken çift şerit yol haline getirilen yollarda bir kısım insanların hizmetten memnun kalmadığını kaydeden Boğa, "Bazıları, kavşağın uzakta olduğunu söylerken, bazıları ise dönmemeleri gereken yerden dönerek kazalara sebebiyet verdiler. O bakımdan, ilgili arkadaşları davet ettim. Bu yolları kullananlarla, yapanları karşı karşıya getirdik" diye konuştu.

İncelemeler neticesinde bir rapor hazırlanacağını belirten Boğa, raporun Karayolları Genel Müdürlüğüne sunulacağını vurgulayarak, "Vatandaşların talepleri var, bazıları haklı, bazıları ise haksız. Haksız taleplerinde, bu durumun nedenini açıklıyoruz. Olabileceklerinde ise notumuzu alıyoruz ve inceleme başlatıyoruz" dedi.

Yapımı için ön hazırlıkları yapılmasına rağmen yapım çalışmasına başlanmayan Eskihisar Mahallesi ile Aydın-Muğla karayolunu bağlayan 3,5 kilometrelik yolun bu yıl tamamlanacağının müjdesini veren Boğa, Kavaklıdere yolunun ihalesinin ise askıda olduğunu ve kısa süre içerisinde ihalesinin yapılarak yol yapım çalışmasına başlanacağını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber