Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mayıs 2016 - 17:23 Yorum: 0

Yöresel Kartepe Lezzetleri Yarışacak

Kartepe Belediyesi tarafından Kartepe yöresine ait yemek kültürünün tanıtılması amacıyla yemek yarışması düzenledi.

Yöresel Kartepe Lezzetleri Yarışacak

Kartepe Belediyesi tarafından Kartepe yöresine ait yemek kültürünün tanıtılması amacıyla yemek yarışması düzenledi.

Kartepe Belediyesi 4-5 Haziran tarihleri arasında Seka Kamp Alanı'nda düzenleyeceği Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali kapsamında Hanımeller Yöresel Yemek Yarışması düzenledi. Kartepe yöresine ait yemek kültürünün tanıtılması ve yeni nesillere aktarılması amacıyla düzenlenecek yemek yarışmasına Kartepe'de ikamet eden herkes katılabiliyor. Kartepelilerin maharetlerini sergileyeceği yarışma için başvurular 20 Mayıs tarihine kadar açık olacak. Yarışmanın finali 4 Haziran tarihinde Unutulmuş Değerler Festivali çerçevesinde gerçekleştirilecek.

Hanımeller Yöresel Yemek Yarışması'nda Kartepeliler çorba, ana yemek ve tatlı kategorilerinde dereceye girmek için hünerlerini sergileyecekler. Yarışmacıların ürünleri arasında jürinin değerlendirme yapması da zor olacak. Renkli görüntülerin yer alacağı festival çerçevesinde gerçekleştirilecek yarışmaya katılmak isteyenlerin başvuru formunu ve şartnameyi belediyenin resmi internet adresinden, belediye hizmet binalarından ve muhtarlıklardan ücretsiz temin edebilecekleri bildirildi..

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber