Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Mart 2015 - 12:38 Yorum: 0

YOSK Başkanı Erkoç:

"İlki başardığımız için çok mutluyuz"

YOSK Başkanı Erkoç:

YALOVA (AA) – Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç, Avrupa Ligi 3 Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası Türkiye ayağını şampiyon tamamlamalarıyla ilgili olarak, "İlki başardığımız için çok mutluyuz" dedi.

Yalova'da 12-15 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Avrupa Ligi 3 Tekerlekli Sandalye Turnuvası'nda oynadığı dört maçı da kazanarak Challange Kupası finallerine gitmeye hak kazanan YOSK'ta Erkoç, önemli açıklamalarda bulundu. AA muhabirine konuşan Erkoç, "Tarihimizde ikinci kez katıldığımız Avrupa kupası organizasyonunda, ev sahipliğimizde düzenlenen turnuvayı yenilgisiz zirvede kapattık. İlimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. İlki başardığımız için çok mutluyuz. İnşallah Nisan ayında Hollanda'da yapılacak Challenge Kupası finallerinde de bu başarıyı tekrarlayıp, ülkemize Avrupa kupası kazandırırız" şeklinde konuştu.

-YOSK'un grubu belli oldu-

Diğer yandan YOSK'un, 23-26 Nisan tarihleri arasında Hollanda'nın Arnhem şehrinde düzenlenecek Challange Kupası finallerindeki rakipleri belli oldu. Ülkemizi KKTC Turkcell ile beraber bu finallerde temsil edecek YOSK, A Grubu'nda CTO Papendal, Oldham Owls ve Interwetten-Coloplast Sitting Bulls ile mücadele gösterecek. B Grubu ise KKTC Turkcell, Meylan Grenoble Handibasket, ASD Handicap Sport Varese ve Club BSR Amiab Albacete takımlarından oluşuyor.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber