Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Şubat 2018 - 15:33 Yorum: 0

YOSK, Rusya’da oynayacağı Avrupa maçlarına kenetlendi

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Yalova Ortopedik Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç...

YOSK, Rusya’da oynayacağı Avrupa maçlarına kenetlendi

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Yalova Ortopedik Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç ve oyuncularını ağırladı.

Başkan Erkoç, 8-11 Mart tarihleri arasında Rusya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası eleme turnuvasına öncesi desteklerini esirgemeyen Vali Yılmaz'a teşekkür etti. "Takımımızın başarıları bizleri gururlandırıyor" diyen Tuğba Yılmaz, "Sizler büyük bir mücadele sergiliyorsunuz. Gerek sahada, gerekse günlük hayatta başarılı olduğunuza inanıyoruz. Sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi ve bunu hissetmenizi istiyoruz. En önemli gayemiz ihtiyaçlarınıza, taleplerinize vermek ve çözüm bulmaktır. Sizin müsabakalarınız diğerlerinden çok farklı. Önemli olan kazanmak değil, sahada var olup bizleri temsil edebilmenizdir. Bundan sonraki uluslararası müsabakalarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyoruz" dedi.

YOSK, Rusya’da oynayacağı Avrupa maçlarına kenetlendi

YOSK, Rusya’da oynayacağı Avrupa maçlarına kenetlendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber