Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

YOSK'tan Vali Cebiroğlu'na "Euro League Cup 3" daveti

YALOVA (AA) - Yalova'da yapılacak Euro League Cup 3 organizasyonu için Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç, Vali Selim Cebiroğlu'na ziyarette bulunarak maçları izlemek...

YOSK'tan Vali Cebiroğlu'na 'Euro League Cup 3' daveti

YALOVA (AA) - Yalova'da yapılacak Euro League Cup 3 organizasyonu için Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç, Vali Selim Cebiroğlu'na ziyarette bulunarak maçları izlemek için davet etti.

Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda, 12-15 Mart'ta düzenlenecek organizasyonda Türkiye'yi temsilen YOSK yer alacak. Litvanya, Yunanistan, İspanya ve İngiltere ekipleri de şampiyonada mücadele edecek.

Erkoç'un Cebiroğlu'nu ziyaretine, Başantrenör Murat Saltan ve organizasyonda görev yapacak 30 gönüllü katıldı.

Euro League Cup 3 Yalova ayağında Yunanistan'dan G.S. Dodekanisos, İngiltere'den LondonTitans, İspanya'dan Club Bilbao BSR ve Litvanya'dan RSK Kaunas takımları turnuvaya katılacak.

Turnuva için ilk davetiyeyi Erkoç, Cebiroğlu'na takdim etti. Turnuvayı yakından takip edeceğini söyleyen Cebiroğlu, "Yalova Ortopedikler Spor Kulübünün her zaman yanında ve destekçisi olacağım. Yalova'nın üstlendiği bu önemli organizasyonda takımımızı tribünden sonuna kadar destekleyeceğim" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber