Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Temmuz 2018 - 16:38 Yorum: 0

YOSK’un başarılı antrenörü Güçlü Eller’e geçti

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligine yükselen Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK)'un antrenörü Murat Saltan, yeni sezonda Güçlü Eller Engelliler...

YOSK’un başarılı antrenörü Güçlü Eller’e geçti

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligine yükselen Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK)'un antrenörü Murat Saltan, yeni sezonda Güçlü Eller Engelliler Spor Kulübü'ne transfer oldu. Yalova ekibiyle hem Türkiye'de hem de Avrupa'da önemli başarılar elde eden Saltan, 2018-2019 sezonunda 1. Lig ekibinin başarısı için ter dökecek.

Murat Saltan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü'nü çalıştırdığı dönemde Euroleague 3'da şampiyonluk yaşarken, Challenge Cup'ta ise Avrupa üçüncülüğü, Euroleague 2'de ikincilik, Balkan Kupası ikinciliği, Willi Brickman Cup'ta ise üçüncülüğü yaşarken, 2017-2018 sezonunda ise 1. Lig'de şampiyon olarak takımını Süper Lig'e taşımıştı.

Saltan'a hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç," Takımımızı çalıştıran hem ülkemizde hem de Avrupa'da beraber sayısız kupa kaldırdığımız yoğun tempoda çalışıp başarıdan başarıya koştuğumuz antrenörümüz Murat Saltan yeni sezonda Güçlü Eller Engelliler Spor Kulübü ile çalışacak. Kendisine YOSK'a kattığı her şey için teşekkür ediyorum. Yeni takımı Güçlü eller takımında tecrübesi ve ileri görüşlülüğü ile güzel işler çıkaracağına inanıyorum. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Biz de kısa zamanda yeni antrenörümüzü açıklayacağız" dedi.

YOSK’un başarılı antrenörü Güçlü Eller’e geçti

YOSK’un başarılı antrenörü Güçlü Eller’e geçti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber