Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Ekim 2016 - 18:48 Yorum: 0

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, huzurevinde yaşlıları ziyaret etti

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Alparslan Türkeş Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, huzurevinde yaşlıları ziyaret etti

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Alparslan Türkeş Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Alparslan Türkeş Huzurevi'ni ziyaret edip yaşlılarla sohbet etti. Huzur evinde barınan yaşlılara ametist taşından üretilmiş birer tespih hediye eden Başkan Arslan, gündelik koşuşturmalarda bazı sosyal olayları zaman zaman ihmal edildiğini belirterek, "Bugün huzurevimizi ziyaret ettik. Bu noktada gelmekte de geciktik. Yoğun programımız neticesinde ziyaretimizi bugün yapabildik. Yaşlılarımızla kısa sürede olsa onların yalnızlıklarına bir nebze olsun katkıda bulunmak istedik. Gelirken kendilerine küçük bir hediyemiz oldu. Gönüllerini almaya çalıştık. Bu vesile ile sizlerin de aracılığı ile toplumunda bu olaya dikkatini çekmek istedik" dedi.

Yaşlıların huzur evlerine gelmeden aile ortamı içerisinde yaşamalarını temenni ettiklerini ifade eden Başkan Arslan, "Günümüzde bazen yaşlılarımızın aile ortamında yaşaması mümkün olmaya biliyor. Bu durumlarda huzurevlerimiz çok büyük ihtiyaçları karşılıyor. Ben burada barınan yaşlılarımıza emek veren yalnızlığını giderilmesine destek olan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yaşlılar da ziyaretlerinden dolayı Başkan Arslan'a teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber