Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Haziran 2020 - 15:28 Yorum: 0

Yozgat Belediyesi’nde ‘zimmet’ soruşturması: 7 gözaltı

Yozgat Belediyesi'nde Mülkiye müfettişleri ve Sayıştay denetçileri tarafından 2016-2018 yıllarına ait gelir giderlerde yapılan incelemeler sonucu 7 personel...

Yozgat Belediyesi’nde ‘zimmet’ soruşturması: 7 gözaltı

Yozgat Belediyesi'nde Mülkiye müfettişleri ve Sayıştay denetçileri tarafından 2016-2018 yıllarına ait gelir giderlerde yapılan incelemeler sonucu 7 personel "zimmet" suçu iddiasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Yozgat Belediyesi'nin 2016-2018 yıllarına ait gelir giderleri Mülkiye müfettişleri ve Sayıştay denetçilerince incelendi. İnceleme sonrası müfettişlerce tutulan raporlar, Cumhuriyet Başsavcılığına teslim edildi.

Raporları inceleyen savcılık incelemelerin ardından 7 çalışan hakkında "zimmet" iddiasıyla gözaltı kararı verdi. Yozgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla da 7 zanlı gözaltına alındı. Konuyla ilgili inceleme sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber