Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 09 Ekim 2020 - 13:38 Yorum: 0

Yozgat Emniyetinden örnek uygulama

Korona virüs tedbirleri kapsamında Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, bina girişlerindeki turnikelere thermal tablet kamera yerleştirdi.

Yozgat Emniyetinden örnek uygulama

Korona virüs tedbirleri kapsamında Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, bina girişlerindeki turnikelere thermal tablet kamera yerleştirdi. Kamera ile yüz tanıma, maske ve ateş ölçümü kontrolü yapılıyor.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, Türkiye'ye örnek olacak bir uygulamayı sisteme koydu. Korona virüs ile mücadele kapsamında emniyet binasının giriş noktalarına thermal tablet kamera yerleştirildi. Hem zamandan tasarruf etmek hem de personelden en iyi şekilde yararlanmak için uygulamaya konulan sistem ile yüz tanıma işlemi yapılıyor, maske takmayanlar uyarılıyor ve ateş ölçümü gerçekleştiriliyor.

Emniyet personeli yüz tanıma sistemi ile binaya giriş yapabilirken vatandaşlar ise thermal tablet kamera ile ateşleri ölçülüyor ve maskeli olup olmadıkları kontrol edildikten sonra binaya girebiliyor. Ayrıca thermal tablet kamera ile Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasına da bağlanılıyor ve karantina altında olan kişiler anında tespit ediliyor.

Yozgat Emniyetinden örnek uygulama

Yozgat Emniyetinden örnek uygulama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber