Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 20 Kasım 2014 - 20:23 Yorum: 0

Yozgat'da fuel oil kazanında yangın

Sorgun ilçesinde bir binanın bodrum katında fuel oil kazanının sökülmesi sırasında çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti

Yozgat'da fuel oil kazanında yangın

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bir binanın bodrum katında fuel oil kazanının sökülmesi sırasında çıkan yangında bir işçi öldü, 2 itfaiye görevlisi yoğun dumandan zehirlendi.

Çay Mahallesi Muzaffer Çetin Caddesi'nde 4 katlı binanın fuel oil kazanının sökümü sırasında kaynak makinesinden çıkan kıvılcım, yangına neden oldu. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle söküm işini yapan 40 yaşındaki Şevket Kılıç, bodrumda mahsur kaldı.

Sorgun ve Yozgat Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerinin yanı sıra AKUT ve Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Kurtarma Ekipleri de olay yerine gelerek yangına müdahale etti.

Yaklaşık 3 saat süren müdahalenin ardından yangın söndürüldü. 

Hayatını kaybeden Kılıç'ın cesedi bulunduğu yerden çıkartıldı.

Kurtarma çalışmaları sırasında yoğun dumandan etkilenen itfaiye eri Mustafa Yüksel ile Mithat Bayar, Sorgun Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber