Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 16:23 Yorum: 0

Yozgat’ta Çürük Raporu Verilen Kamu Binası Yıkılarak Yerine Yenisi Yapılacak

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, çürük raporu verilerek atıl durumda kalan kamu binalarının yıkılarak, yerine hizmet birimlerine yönelik yeni...

Yozgat’ta Çürük Raporu Verilen Kamu Binası Yıkılarak Yerine Yenisi Yapılacak

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, çürük raporu verilerek atıl durumda kalan kamu binalarının yıkılarak, yerine hizmet birimlerine yönelik yeni binaların yapılacağını söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, eski yetiştirme yurdu binasında incelemede bulundu. Milletvekili Başer, yetiştirme yurtları anlayışında genel bir değişiklik yapılarak, barınma ihtiyacı bulunan çocukların "Sevgi Evleri" adı altındaki, toplumla daha iç içe olan uygulamaya geçildiğini belirterek, "İlimizde bulunan ve boşaltılan yetiştirme yurdu binasının bir bölümünün bir süre Kadın Sığınma Evi olarak kullanıldı. Çok eski olan binaya çürük raporu verilmesiyle boşaltıldı" dedi.

Atıl durumda bulunan binanın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü hizmet binası olarak yeniden inşa edilmesine yönelik bir proje hazırlandığını ifade eden Milletvekili Başer," Bu projenin akıbeti konusunda Ankara'da gerekli girişimlerde bulunacağız. Biran önce bu binaların yıkılıp, ortadan kaldırılması gerekir. Mahalle ortasında ve yol kenarındaki bu binalar tehlike arz ettiği gibi, şehrin görüntüsünü de bozmaktadır. Binada gerekli incelemelerimizi yaptık, fotoğraflarını çektik, genel müdürlük düzeyinde görüşmelerde bulunup, burasının en iyi şekilde değerlendirilmesini sağlayacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber