Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2016 - 23:58 Yorum: 0

Yozgat’ta demokrasi nöbeti sürüyor

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeleri tarafından 15 Temmuz akşamı düzenlenen darbe girişiminin ardından meydanlarda başlatılan demokrasi nöbeti...

Yozgat’ta demokrasi nöbeti sürüyor

Yozgat'ta demokrasi nöbeti aralıksız sürüyor.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeleri tarafından 15 Temmuz akşamı düzenlenen darbe girişiminin ardından meydanlarda başlatılan demokrasi nöbeti ülke genelinde olduğu gibi Yozgat Cumhuriyet Meydanında da sürüyor.

Yozgat'ta demokrasi nöbetine katılan 23 Dönem Yozgat Milletvekili, AK Parti Genel Merkezi AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, halka seslendi. Coşkun, Yozgat'ın 15 Temmuz akşamı destan yazdığını belirterek, "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. FETÖ, PKK ve bütün terör örgütlerinin hesap edemediği bir nokta var. Bu millet vatan dedi, başka bir şey demedi. Bu millet bayrak dedi, başka şey demedi. Sizi şaşırtan neydi de meclisi, özel harekatı bombaladınız. Hiç mi Allahtan korkmadınız, hiçi mi merhametiniz, insafınız, ahlakınız yoktu. Sandınız mı ki yanınıza kalacak, sandınız mı ki bu millet sahipsiz. Hiç mi tarihe bakmadın, hiç mi Çanakkale'yi okumadın, hiç mi Dumlupınar'ı dinlemedin hiç mi kurtuluş savaşından nasibini almadın" dedi.

Tarihte defalarca darbe teşebbüsünün olduğunu ve hiçbir darbecinin bugün esamesinin okunmadığını, adı geçmediğini, kıymeti olmadığını vurgulayan Coşkun, "Darbecinin mezarının da kıymeti yoktur, beş para da etmezler. Dolayısıyla bu bir kurtuluş savaşı ve bu millet, vatan olduğu zaman, bayrak olduğu zaman, devlet olduğu zaman, din olduğu zaman onun için bayramdır ölmek. Şehitlik, gazilik onun için en güzel makamdır. 15 Temmuz akşamı Başkomutan emretti herkes meydana, herkes havalına ve bütün millet bu emre uydu vatan savunmasına çıktı. Yeni bir dönem başladı, bu da 15 Temmuz şehitler dönemi. Bundan sonra artık hiçbir ülkede, değil Türkiye de darbeciler darbe yapmaya aklından bile geçiremeyecek. Çünkü bu millet vatanı, milleti, bayrağı, dini için ölümü en büyük şeref saymaktır. Nasıl olsa bir gün ölmeyecek miyiz, peki şehitlikten daha güzel daha ne olabilir bu millet için. O yüzden 80 milyon şehit olmak için hazır. Yozgat hazır. 11 gündür nöbetinin başında ve devletini bekliyor. Komutanından gelecek emirleri bekliyor. Yozgatlı olmaktan gurur duyuyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber