Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 04 Mart 2015 - 13:58 Yorum: 0

Yozgat'ta kadın futbol takımı kurulacak

YOZGAT (AA) - Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bektaş, kentte kadın futbol takımı kurulacağını bildirdi.Bektaş, federasyon binasında düzenlediği...

Yozgat'ta kadın futbol takımı kurulacak

YOZGAT (AA) - Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bektaş, kentte kadın futbol takımı kurulacağını bildirdi.

Bektaş, federasyon binasında düzenlediği basın toplantısında, kentteki amatör spor kulübü sayısının 32'ye yükseldiğini belirterek, hedeflerinin bu sayıyı artırmak olduğunu söyledi. 

Yozgat'ta bugüne kadar kadın futbol takımı kurulmadığına dikkat çeken Bektaş, "Yozgat ASKF olarak bayan futbol takımı ile ön plana çıkmaya hazırlanıyoruz. Bayan futbol takımımızın tescilini federasyona gönderdik. Bu sene çevre illerde yapılan müsabakalara katıldıkları zaman önümüzdeki sene Türkiye 3. Futbol Ligi müsabakalara çıkacaklar. Bayan futbol takımlarımızın sahaya çıkmasıyla birlikte Yozgat'ta futbol adına önemli bir adım daha atılmış olacak. Bayan futbol takımının kurulmasında emeği geçen arkadaşlara ve takımlarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu. 

Futbol İl Temsilcisi Mehmet Karakoç ise sahalardaki şiddeti önlemek, sosyal medyaya kadar taşan tartışmaları engellemek için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Karakoç, amatör kulüplerle bir bir görüşerek sorunların giderilmesi için kulüp yetkilileri ile birlikte futbolda şiddetin önüne geçilebileceğini ifade etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber