Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 16 Ekim 2017 - 15:58 Yorum: 0

Yozgat’ta köy okullarına teknoloji sınıfı kurulmaya devam ediyor

Yozgat Valiliği tarafından kurumlardan alınan 19 adet bilgisayarla, Yozgat'ın Çekerek İlçesi Beyyurdu köyünde öğrencilerinin eğitim gördüğü okulda...

Yozgat’ta köy okullarına teknoloji sınıfı kurulmaya devam ediyor

Yozgat Valiliği tarafından kurumlardan alınan 19 adet bilgisayarla, Yozgat'ın Çekerek İlçesi Beyyurdu köyünde öğrencilerinin eğitim gördüğü okulda teknoloji sınıfı oluşturuldu.

Yozgat'ın Çekerek ilçesi Beyyurdu köyü Şehit Ferhat Değerli İlkokulu-Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencilerin de teknolojiden uzak kalmamaları için Yozgat Valiliği'nin başlattığı proje kapsamında, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden alınan bilgisayarlarla okula teknoloji sınıfı kuruldu. Teknoloji sınıfında yapılan ilk derse Yozgat Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, Çekerek Kaymakamı Enver Çakır, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tekin ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ziyaattin Özdemir katıldı.

Teknoloji sınıfı açılışını gerçekleştiren Yozgat Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, kamu kurumlarında bulanan ihtiyaç fazlası bilgisayarlarla köy okullarında teknoloji sınıfı oluşturmaya devam ettiklerini söyledi.

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'ın köy okulları için gerçekleştirilen bu projeye büyük önem verdiğini belirten Yılmaz,"Valimizin başlatmış olduğu köy okullarında bilgisayar sınıfı açma programının dördüncüsünü gerçekleştirdik. Şu ana kadar bu vesile ile okullarımıza 72 adet bilgisayar ve 10 adette yazıcı hediye ettik. Böylelikle Anadolu'nun ücra köşesindeki köylerimizde bulunan çocuklarımızın bilim ve teknolojiyle, bilgisayarla tanışmalarının önünü açmış bulunuyoruz. Çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek" dedi.

Teknoloji sınıfına kavuştukları için oldukça mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler ise Yozgat Vali Yardımcısı Adem Yılmaz ve sınıfın oluşumunda emeği geçenlere teşekkür ederek bilgisayar derslerinde daha başarılı olmak için çalışacaklarını söylediler.

Yozgat’ta köy okullarına teknoloji sınıfı kurulmaya devam ediyor

Yozgat’ta köy okullarına teknoloji sınıfı kurulmaya devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber