Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Ekim 2014 - 14:13 Yorum: 0

Yozgat'ta MERS virüsü şüphesi

Yerköy ilçesinde hac dönüşü rahatsızlanan 82 yaşındaki kişi, Yozgat Devlet Hastanesine kaldırıldı

Yozgat'ta MERS virüsü şüphesi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy ilçesinde hac dönüşü rahatsızlanan kişi, hastanede gözlem altına alındı.

Kutsal topraklardan geçen hafta dönen Hasan Yılmaz (82), yüksek ateş, bulantı ve kusma şikayetleriyle 112 Acil Servisi aradı.

Yılmaz, evine gelen sağlık ekipleri tarafından MERS virüsü şüphesiyle Yozgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hasan Yılmaz'ın hastaneye getirilişi sırasında, 112 Acil Servis ekipleri, hastane personeli ve basın mensuplarının koruyucu önlemler aldığı görüldü.

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Cahit Kayhan, "Hastamız, hacda MERS virüsü kapmış olacağı şüphesiyle hastaneye getirildi. Hastanemizde gerekli izolasyonlar yapıldı. Hastada, hastalığın belirtilerinden olan yüksek ateş şu an yok. Gerekli tahliller yapıldıktan sonra durum netleşecek" diye konuştu.

Hastanın kızı ise kutsal topraklardan geçen hafta Perşembe günü gayet sağlıklı şekilde dönen babasını rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırdıklarını söyledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber