Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 16:48 Yorum: 0

Yozgat'ta okul inşaatları devam ediyor

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta geçen yıl yapımına başlanan okulların inşaatları devam ediyor.Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, il genelinde anaokulu,...

Yozgat'ta okul inşaatları devam ediyor

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta geçen yıl yapımına başlanan okulların inşaatları devam ediyor.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, il genelinde anaokulu, ilk, orta ve lise olmak üzere 25 inşaatın devam ettiğini söyledi.

Okulların yanı sıra pansiyon inşaatlarının da yükseldiğini ifade eden Kuş, "Her ilçede en az bir eğitim yatırımı bulunuyor. Bu inşaatların tamamlanmasıyla eğitimde altyapı eksikliğimiz giderilmiş olacak. Bu inşaatların yüzde 80'lik kısmı tamamlanarak bu yıl hizmete açılacak ve 2016 yılında ise fiziki altyapımız tamamlanmış olacak" dedi.

Yozgat Merkezde İmam Hatip Lisesi inşaatının çok hızlı bir şekilde sürdüğünü ve bu yıl tamamlanabileceğini aktaran Kuş, "İl genelinde 11 lise, 5 ortaokul, 6 ilkokul, 3 anaokulu ve 200 kişilik 4 pansiyon inşaatı, bunun yanında ek binalar ve atölye inşaatlarımız devam etmektedir" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber