Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 11:43 Yorum: 0

Yozgat'ta okullararası futsal müsabakaları tamamlandı

YOZGAT (AA) - Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Genç Erkekler Futsal Turnuvası sona erdi.Celal Atik Spor...

Yozgat'ta okullararası futsal müsabakaları tamamlandı

YOZGAT (AA) - Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Genç Erkekler Futsal Turnuvası sona erdi.

Celal Atik Spor Salonu'ndaki müsabakalara 6 okul takımı katıldı. Müsabakaların sonunda Yozgat Lisesi ve Sorgun Anadolu İmam Hatip Lisesi finalde karşılaştı.

 Rakibini 5-4 yenen Yozgat Lisesi, Türkiye Şampiyonası'nda Yozgat'ı temsil etmeye hak kazandı. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gençlerin artık spora daha çok önem verdiğini söyledi.

Yozgat'ta sporun her dalında başarılı sporcuların yetiştiğini vurgulayan Güneşer, "Yozgat'ta gençlerimiz artık daha bilinçli. Kötü alışkanlıklardan uzak durmak için spora yönelen gençlerimiz her branşta başarılı oluyor. Salon futbolu dediğimiz futsalda, 6 takım kıyasıya mücadele verdi. Final müsabakasında Yozgat Lisesi ile Sorgun Anadolu İmam Hatip Lisesi karşılaştı. Yozgat Lisesi rakibini 5-4 yenerek müsabakalardan şampiyon olarak ayrıldı. Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecek Yozgat Lisesi Futsal Takımına başarılar diliyorum" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber