Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Temmuz 2014 - 10:48 Yorum: 0

Yozgat'ta sağanak

YOZGAT (AA) - Aydıncık ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle iş yerleri ve evleri su bastı.İlçe merkezinde etkili olan sağanak nedeniyle ilçeye yaklaşık 6 saat ilçe merkezindeki evlere...

Yozgat'ta sağanak

YOZGAT (AA) - Aydıncık ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle iş yerleri ve evleri su bastı.

İlçe merkezinde etkili olan sağanak nedeniyle ilçeye yaklaşık 6 saat ilçe merkezindeki evlere elektrik verilemezken, kanalizasyonların taşmasından dolayı içme suyu şebekesinin de zarar gördüğü bildirildi.

Kaymakamı Nedim Işık ve Belediye Başkanı Ahmet Koçak, sağanak sonrası su taşkını yaşanan bölgelerde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kısa süre sağanak yağmurun ilçede su baskınlarına neden olduğunu söyledi.

Koçak, su baskınları yüzünden şehrin elektrik hatları ve içme suyu şebekesinde arıza meydana geldiğini belirterek, şunları söyledi:

"Sel sonrası 6 saat boyunca ilçe merkezine elektrik verilemedi. Aydınlatma sadece sokak lambaları ile kademeli olarak gerçekleşti. Su tesisatları zarar gördüğü için içme suyu şebekesi de kullanılamaz hale geldi. İlçe merkezindeki pek çok yol kullanılamaz hale geldiği için ekiplerimiz İl Özel İdaresi araçlarının da desteği ilçe merkezinde ivedi olarak çalışmalara başladı."

AFAD ekiplerinin ilçeye gelerek zarar tespiti yapacağını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber