Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 25 Ekim 2018 - 17:13 Yorum: 0

YPG’nin uyuyan hücreleri Ceyhan’da yakalandı

Suriye'de terör örgütü YPG adına savaştıktan sonra Adana'nın Ceyhan ilçesine gelerek tarım işçisi olarak halkın arasına karıştığı ve terör örgütünün...

YPG’nin uyuyan hücreleri Ceyhan’da yakalandı

Suriye'de terör örgütü YPG adına savaştıktan sonra Adana'nın Ceyhan ilçesine gelerek tarım işçisi olarak halkın arasına karıştığı ve terör örgütünün uyuyan hücresi olduğu ileri sürülen 2 şüpheli yakalandı.

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Terör Büro Amirliği ekipleri Suriye'de süren iç savaş sırasında terör örgütü YPG saflarında savaştığı ileri sürülen bazı kişilerin Ceyhan'a geldiği ihbarı üzerine harekete geçti. Polis ekipleri savcılıktan alınan izinle yaptığı takip sonucunda Hasan H. ve Nebu H. isimli şahısların Suriye'den geldiğini ve tarım işçisi olarak çalıştığını belirledi. Zanlılar yapılan operasyonla yakalandı. İfadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin, Suriye'de YPG saflarında savaştığı daha sonra YPG'nin uyuyan hücresi olarak Ceyhan'a gelip tarım işçisi olarak halkın arasına karıştıkları ve terör örgütü adına bombalı eylem yapabilecekleri ileri sürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber