Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 28 Temmuz 2014 - 18:33 Yorum: 0

YSK Başkanı Güven:

''Seçme hakkı anayasal bir haktır. Halkımız bu anayasal hakkı kullanarak seçimlerde oylarını kullanmalıdır''

YSK Başkanı Güven:

BALIKESİR (AA) - Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, ''Seçme hakkı anayasal bir haktır. Halkımız bu anayasal hakkı kullanarak seçimlerde oylarını kullanmalıdır'' dedi.

Memleketi Dursunbey'de bulunan Sevgi Evi'nde düzenlenen bayramlaşma programına katılan Güven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı'nın ülkeye ve İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

Yoğun bir seçim gündemi içinde bulunulduğunu kaydeden Güven, ''Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız açısından gümrüklerde oy kullanma işlemleri başladı. Bu kişiler için Türkiye'de 42 ayrı yerde sandık kurduk. Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı olan vatandaşlarımız, ülkemizde tatillerini geçirirken, 10 Ağustos’a kadar burada açmış olduğumuz sandıklara gitmek suretiyle oylarını kullanabileceklerdir. Yurt dışında büyük bir emek sarf ederek sandık kurduk, büyük masraflar yaptık, Vatandaşlarımızın ayağına sandıkları getirdik. Seçme hakkı anayasal bir haktır. Halkımız bu anayasal hakkı kullanarak seçimlerde oylarını kullanmalıdır'' diye konuştu.

Bayramlaşma programına, Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan da katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber