Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 08 Şubat 2019 - 16:53 Yorum: 0

YTB’den anlamlı çağrı: "Yaşamı zehir etmeyelim"

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü kapsamında "Yaşamı zehir etmeyelim" sloganıyla bir...

YTB’den anlamlı çağrı: 'Yaşamı zehir etmeyelim'

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü kapsamında "Yaşamı zehir etmeyelim" sloganıyla bir kampanya başlattı.

YTB, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle "Yaşamı zehir etmeyelim" sloganıyla bir kampanya başlattı. Kampanyayı yayımladığı mesajla duyuran YTB Başkanı Abdullah Eren, "bu zararlı alışkanlıkla tanışmış olanlara "Dünya Sigarayı Bırakma Günü" vesilesiyle dumansız ve zehirsiz bir hayata merhaba demeleri" çağrısında bulundu.

Kampanya kapsamında YTB binasında Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan bilgilendirici broşürler dağıtıldı. Uyarıcı ve bilgilendirici afişlerin yanı sıra üzerinde "Sigarayı Çöpe Paranı Kumbaraya" yazan kumbaralar dağıtıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber