Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mayıs 2016 - 13:13 Yorum: 0

Yücel Karakaya, “Bundan Sonra TEK Hedefimiz Hizmet Olacak”

Hafta sonunda yapılan olağanüstü genel kurulda şoför esnafının büyük çoğunluğunun oyunu alan Yücel Karakaya ve ekibi, seçimde kendilerine oy veren...

Yücel Karakaya, “Bundan Sonra TEK Hedefimiz Hizmet Olacak”

Hafta sonunda yapılan olağanüstü genel kurulda şoför esnafının büyük çoğunluğunun oyunu alan Yücel Karakaya ve ekibi, seçimde kendilerine oy veren ve vermeyen bütün üyelere teşekkür etti.

Yücel Karakaya yaptığı açıklamada, "Üyelerimizin desteği ile Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına arkadaşlarımla beraber seçildik. Başkanlığım süreci içerisinde hem üyelerimize hem de Erzurum halkına hizmetlerin en güzelini sunmaya çalışacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Olağanüstü genel kurulumuzda iki değerli arkadaşımız da aday olmuştu, seviyeli ve büyük bir olgunluk içerisinde geçen seçimde bu iki arkadaşımızın da önemli derecede katkıları oldu, bu vesile ile bu iki arkadaşıma da teşekkür ediyorum. Bundan sonra birlik ve bütünlük içerisinde hiçbir ayırım gözetmeksizin bütün üyelerimize eşit derecede hizmetlerin en güzelini sunmaya çalışacağız, şoför esnafının sorunları için gerek trafik gerekse belediye ve ulaşım ile ilgili bütün kurumlar ile yapıcı bir şekilde diyalog ve istişare halinde olacağız. Kapımız her zaman üyelerimize açık olacak ve bütün üyelerimizi dertlerine ortak olacağız. Üyelerimizi bu konuda hizmete doyuracağımıza inanıyorum, çünkü şoför esnafı hizmetlerin en güzeline layıktır. Dünkü genel kurulda büyük bir sorumluluk örneği göstererek seçime önemli oranda katılım sağlayan, bana ve kurullarımdaki diğer arkadaşlarıma teveccüh göstererek bizleri oda başkanlığına ve yönetime getiren bütün şoför esnafına, üye olmayıp da seçim sürecince manevi desteklerini esirgemeyen bütün dost ve arkadaşlarıma yönetim, denetim kurulum ve şahsım adına teşekkür ediyorum." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber