Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 20 Ağustos 2016 - 13:28 Yorum: 0

Yücesoy’dan 5 yılda sıfır faizli kampanya

Emlak sektörünü hareketlendirmek adına İstanbul'da başlayan düşük sabit faiz kampanyasına bir destek de Yücesoy Mühendislik'in Menemen Seyrek'te bulunan...

Yücesoy’dan 5 yılda sıfır faizli kampanya

Emlak sektörünü hareketlendirmek adına İstanbul'da başlayan düşük sabit faiz kampanyasına bir destek de Yücesoy Mühendislik'in Menemen Seyrek'te bulunan Studio City projesinden geldi.

Yücesoy Mühendislik'in düzenlediği kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere % 70 konut kredisi 0.79 faiz oranıyla sunulurken; bir diğer ödeme seçeneği olarak % 50'si peşin, yüzde 50'si kredi olmak üzere, 60 ayda sıfır faiz uygulanıyor. Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, lüks konutlarda başlayan bu kampanyayı İzmir'de orta ve orta üst gelir grubuna yönelik bir şekilde uyguladıklarını söyledi.

Düşük faiz oranlarına rağmen konutlarda fiyat artışı yapmadıklarının altını çizen Yücesoy, "Kampanyamız büyük ilgi görüyor. Son bir haftada bin 200 başvuru aldık. Konut satın almak isteyenler ve yatırımcılar için çok uygun bir zaman" dedi.

Konut almak için doğru zaman

Ülkemizde yaşanan seçim, terörle mücadele ve darbe girişimi süreçlerinin ardından konut satışlarının ötelendiğini ifade eden Cem Yücesoy, "İnsanlar konut almak için uygun zamanı bekliyorlardı. Düşük faiz oranları insanların bu beklentilerine cevap verir nitelikte. Yaşanan süreçlerde inşaat sektörü, girdi maliyetlerini konut fiyatlarına yansıtamadı. Eylül ayından itibaren hem konut satışları, hem de fiyatlarda artış görülecek" dedi.

İzmir güvenli liman

Türkiye'deki inşaat sektörüyle İzmir'i ayırmak gerektiğini hatırlatan Yücesoy, yaşanan terör ve darbe girişimi süreçlerinin, İzmir'de direkt bir etkisi olmadığı için insanların yaşamak için kenti güvenli bir liman olarak gördüklerini kaydetti.

"Piyasanın açıldığı iyi bir sürece giriliyor. Türkiyede genel müşteri portföyü bir yerde dursa bile İzmir sürekli nüfus alıyor" diyen Cem yücesoy sözlerini şöyle sürdürdü: "İnsanlar İzmir'de yaşamak istiyor. Bu durum da satışlara olumlu yansıyor. Geçen yıl İzmir 120 bin kişilik bir göç almış. Bu rakam bu yıl daha da artabilir. Her yıl 30 - 35 bin yeni konuta ihtiyaç var. Konut kampanyalarında insanların dikkat etmeleri gereken şeyler var. Öncelikle bu işin arkasında bir garantör banka var mı? bakmalılar. Bir diğer konu da, firmalar düşük faizden oluşan fiyat farkını daireye yansıtıyorlar mı? Evin gerçek fiyatı mı? Bu fiyat rekabetçi mi? Alan kişiye avantaj sağlıyor mu? Çok iyi araştırılmalı"

Yatırımlarımız sürecek

Yaşanan olaylara rağmen sektördeki yatırımlarını sürdürdüklerini ifade eden Yücesoy, mevcut Studio City ve Park Yücesoy projelerinin yanı sıra; Seyrek'te 300 konut, Menemen'de 391 konut, Villakentte 140 konut ve önümüzdeki yılbaşında Bornova'da 200 konuttan oluşan yeni projelerini de yaşama geçireceklerini sözlerine ekledi.

Yücesoy’dan 5 yılda sıfır faizli kampanya

Yücesoy’dan 5 yılda sıfır faizli kampanya

Yücesoy’dan 5 yılda sıfır faizli kampanya

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber