Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Ocak 2021 - 13:28 Yorum: 0

Yüksekalan yenileniyor

Muratpaşa Belediyesi, Yüksekalan Mahallesi'nde cadde ve sokak yenileme çalışmalarına başladı.

Yüksekalan yenileniyor

Muratpaşa Belediyesi, Yüksekalan Mahallesi'nde cadde ve sokak yenileme çalışmalarına başladı. Mahallede 46 sokakla birlikte Fethi Okyar Caddesi'nin kapsayan çalışmaların yaklaşık bir ayda bitirilmesi hedefleniyor.

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi, ilçeyle aynı adı taşıyan Muratpaşa Mahallesi'nde gerçekleştirdiği cadde ve sokak yenileme çalışmalarını ardından Adnan Menderes ve Mevlana bulvarları ile Fahrettin Altay ve Ali Çetinkaya caddeleri arasında kalan Yüksekalan'da çalışmalara başladı. Yaklaşık 10 bin nüfusa sahip mahallede çalışmalar 46 sokakla birlikte Fethi Okyar Caddesi'ni kapsıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallede ilk olarak eski asfaltın kazıma çalışmalarına başladı. Bir ay içinde tamamlanması hedeflenen cadde ve sokak yenileme çalışmalarıyla Yüksekalan'da 8 bin 12 metre uzunluğundaki yol ağı sıfır asfaltla kaplanmış olacak. Çalışmalar sırasında 10 bin 667 ton sıcak asfalt kullanılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber