Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Ekim 2016 - 12:58 Yorum: 0

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Zengin’den Özaltun’a ziyaret

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Zengin’den Özaltun’a ziyaret

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zengin, Beyşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bir süre önce yüksekokulda müdürlük görevine atanan ve yeni görevine başlayan Prof. Dr. Zengin, beraberindeki Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İslam Can, Yüksekokul Sekreteri Doğan Fidan ve akademisyenlerle birlikte Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özaltun, Prof. Dr. Zengin ve beraberindeki ekibine görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

Prof. Dr. Zengin ise, halen sosyal hizmet ile acil yardım ve afet yönetimi olmak üzere iki bölüme sahip yüksekokulla ilgili bilgiler verdi. Ziyarette, Beyşehir'deki yükseköğrenimle ilgili konular görüşüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber