Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 18 Ekim 2017 - 12:23 Yorum: 0

Yüksekokulu personelleri emeklilik yemeğinde bir araya geldi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yabancı Diller Yüksekokulu bu yıl emekliye ayrılan Yrd.

Yüksekokulu personelleri emeklilik yemeğinde bir araya geldi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yabancı Diller Yüksekokulu bu yıl emekliye ayrılan Yrd. Doç. Dr. Belma Yaşar ve Okutman Gülbin Özdinç için verilen yemekte GAÜN Seyirtepe Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emrah Cinkara, her iki öğretim elemanının da yüksekokul için emek ve zaman harcadıklarını, her zaman işlerini layıkıyla yaptıklarını, onlardan daha öğrenilecek çok şeyler olduğunu ve okulun kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu belirtti.

Yrd. Doç. Dr. Cinkara, emekli öğretim elemanlarına plaketlerini sundu ve hayatlarının bundan sonraki kısmında sağlık ve huzur dileğinde bulunarak, "Onlar bazı ayak izleri bıraktı bu okulda. Biz de onların izinden gideceğiz" diye konuştu. Yrd. Doç. Dr. Belma Yaşar, 36 yılık meslek hayatında kimi zaman zor, kimi zaman kolay, bazen hüzünlü, bazen de sevinçli anlar yaşadığını ifade etti. Yaşar, mesleğine veda ederken okulla bağının hiç kopmayacağını, okuldaki tüm arkadaşlarını hep hatırlayacağını anlattı. Okt. Gülbin Özdinç de, bu kurumda diğer meslektaşlarıyla çalışmış olmaktan dolayı çok gururlu ve mutlu olduğunu dile getirerek, her gidişin hüzünlü olduğunu ama kapısının her zaman arkadaşlarına açık olduğunu sözlerine ekledi.

Yabancı Diller Yüksekokulu personelleri ise, emekliye ayrılan mesai arkadaşlarına dostlukları ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, emeklilik yaşamlarında aileleri ve tüm sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dileklerini iletti.

Yüksekokulu personelleri emeklilik yemeğinde bir araya geldi

Yüksekokulu personelleri emeklilik yemeğinde bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber