Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Mart 2015 - 12:38 Yorum: 0

Yüksekova Belediye Başkanı Yetişkin, vatandaşlarla bir araya geldi

HAKKARİ (AA) - Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin, vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.Toplantıda konuşan Yetişkin, halkı belediyenin faaliyetleri,...

Yüksekova Belediye Başkanı Yetişkin, vatandaşlarla bir araya geldi

HAKKARİ (AA) - Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin, vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Toplantıda konuşan Yetişkin, halkı belediyenin faaliyetleri, bütçesi ve yapılacak çalışmalar konusunda bilgilendirmek gerektiğini söyledi.

Yetişkin, şunları kaydetti:

"Tüm mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinleyeceğiz. Ona göre çalışma sezonunda programımızı yapacağız. Halkla ortaklaştıracağımız çalışmaların daha sağlıklı olacağı inancındayız. Sadece biz değil vatandaşlar da buna inanıyor. İnşallah bu vesileyle yurttaşlarımızla daha iyi işlere imza atacağız. Çünkü varlıkları bize güç katacaktır ve fikirleri bizi aydınlatacaktır. Toplantılarımız kesintisiz olarak tüm mahallelerde devam edecek."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber