Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Mart 2015 - 12:48 Yorum: 0

Yüksekova Belediyesi bahar temizliğine başladı

HAKKARİ (AA) - Yüksekova Belediyesinin İtfaiye ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kanal temizleme ve cadde yıkama çalışmalarına başladı.Ekipler karların erimesiyle çarşı merkezinde kanal...

Yüksekova Belediyesi bahar temizliğine başladı

HAKKARİ (AA) - Yüksekova Belediyesinin İtfaiye ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kanal temizleme ve cadde yıkama çalışmalarına başladı.

Ekipler karların erimesiyle çarşı merkezinde kanal temizleme ve cadde yıkama çalışmalarına başladı.

Zabıta ekipleri yıkanan Cengiz Topel Caddesinin bir şeridini kapatarak, çalışmaların hızlı bitirilmesini ve trafiğin olumsuz etkilememesini sağladı.

İtfaiye Müdürü Ferhat Özdil, yaptığı açıklamada, baharın yüzünü göstermesi ve karların erimesiyle temizlik çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Özdil, "Cengiz Topel Caddesinde yıkama çalışmalarımızı en iyi şekilde yürüterek, caddeyi toz ve topraktan arındırdık. İleri ki günlerde gerek duyulan cadde ve sokaklarımızda çalışmalarımız olacak" dedi.

Çalışmayı Özdil, Temizlik İşleri Müdürü Arif Öğmen ve Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp takip etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber