Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 26 Eylül 2016 - 13:03 Yorum: 0

Yüksekova’da 12 terörist etkisiz hale getirildi

TSK, Hakkâri Yüksekova'da devam eden operasyonda birliklere saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 12 teröristin...

Yüksekova’da 12 terörist etkisiz hale getirildi

TSK, Hakkâri Yüksekova'da devam eden operasyonda birliklere saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 12 teröristin havadan ve karadan yapılan müşterek harekât sonucunda etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkâri Yüksekova'da devam eden operasyonda birliklere saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 12 teröristin havadan ve karadan yapılan müşterek harekât sonucunda etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK'dan yapılan bir diğer açıklamada, Diyarbakır Lice'de devam eden operasyonda 660 bin kök Hint kenevirinin tespit edildiği ve imha edildiği belirtildi. Lice'de bu güne kadar toplam bir milyon 421 bin kök Hint keneviri ele geçirilerek imha edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber