Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 26 Ekim 2014 - 00:48 Yorum: 0

Yüksekova'da 3 askerin şehit edilmesi

Uzman Çavuş Gülle'nin şehit olduğunu öğrenen annesi ve kız kardeşi, sinir krizi geçirdi

Yüksekova'da 3 askerin şehit edilmesi

KONYA (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan 36 yaşındaki Uzman Çavuş Ramazan Gülle'nin, Konya'nın Çeltik ilçesinde yaşayan ailesi, acı haberi öğrenince büyük üzüntü yaşadı.

Şehidin ailesi, Gökpınar Mahallesi'ndeki evlerinin önünde yakınları ve komşularının başsağlığı dileklerini kabul etti. Bu sırada anne Yeter Gülle (60) ve şehidin kız kardeşi, sinir krizi geçirdi.

Baba Duran Gülle (60), gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun kanının yerde kalmamasını istediğini söyledi.

Oğlunu en son 15 gün önce gördüğünü dile getiren Gülle, şöyle konuştu:

"Oğluma, 9 Ekim'de kız kardeşinin düğüne geldiğinde, 'Görev yaptığın yeter, artık gitme' demiştim. O da bana, 'Mesleğimi seviyorum. Gitmem lazım baba. Biz orada nöbet tutmazsak siz burada nasıl rahat uyuyacaksınız?' demişti. Oğlumla telefonda en son 6 gün önce konuştuk. Vatan sağ olsun. Devletime güveniyorum."

Evli ve iki çocuk babası Ramazan Gülle'nin 13 yıllık asker olduğu ve Hakkari'deki görevinin bitmesine 7 ay kaldığı belirtildi.

Hatay'da bulunan ve şehadet haberini telefonla öğrenen şehidin eşi Emine Gülle'nin ise Konya'ya doğru yola çıktığı, cenazenin ise yarın öğleden sonra uçakla Konya'ya getirilerek Gökpınar'da düzenlenecek törenin ardından defnedileceği öğrenildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber