Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 04 Aralık 2020 - 13:38 Yorum: 0

Yüksekova’da ağaçlar dondu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hava sıcaklığının gece sıfırın altına düşmesi yaşamı olumsuz yönde etkilerken, ortaya kartpostallık görüntüler...

Yüksekova’da ağaçlar dondu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hava sıcaklığının gece sıfırın altına düşmesi yaşamı olumsuz yönde etkilerken, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

İlçede etkili olan kar yağışının ardından hüküm süren soğuk hava yaşamı olumsuz etkiledi. Sisin de etkili olduğu ve görüş mesafesinin yer yer 10 metreye kadar düştüğü Türkiye'nin en yüksek yerleşim alanlarından olan ilçede, hayat adeta buz kesti. Gece hava sıcaklığının eksi 10 dereceye kadar düşmesi sonucu ilçe merkezindeki ağaçlar buz tuttu. Dondurucu soğukla birlikte ortaya kartpostallık görüntüler de çıktı.

Yüksekova’da ağaçlar dondu

Yüksekova’da ağaçlar dondu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber