Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Nisan 2020 - 19:08 Yorum: 0

Yüksekova’da bu köy artık misafir kabul etmiyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Doğanlı köyü yaşanan Korona virüs salgınından sonra köylerine astıkları pankartlarla...

Yüksekova’da bu köy artık misafir kabul etmiyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Doğanlı köyü yaşanan Korona virüs salgınından sonra köylerine astıkları pankartlarla artık misafir kabul etmeyeceklerini belirttiler.

Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyaya yayılan Korona virüs salgını, Türkiye'de de önlemler üst seviyeye çıkartıldı. Yüksekova ilçesine bağlı Doski mıntıkasında bulunan Doğanlı köyün sakinleri, Türkiye'de Korona virüsün görülmesiyle beraber köylerinin girişine "Doğanlı Misafir Kabul Etmiyor" pankartını asarak sürece destek verdiler. Köylülerin astıkları pankartı sosyal medya hesabından paylaşan Yüksekova Kaymakamı Osman Doğramacı, "Doğanlı Köyümüz sakinleri Köyün girişine "Doğanlı Misafir Kabul Etmiyor" şeklinde pankart asarak örnek olmuşlar. Bütün köylerimizi kendi içinde ve dışarıdan misafirliklere bir süre ara vermeye, evde kalmaya ve sosyal mesafeye davet ediyoruz" diye de not düştü.

Yüksekova’da bu köy artık misafir kabul etmiyor

Yüksekova’da bu köy artık misafir kabul etmiyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber