Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Mart 2019 - 19:38 Yorum: 0

Yüksekova’da ev sular altında kaldı

HAKKARİ (İHA) – Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün başlayan ve aralıklarla etkisini sürdüren yağışlar hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Yüksekova’da ev sular altında kaldı

HAKKARİ (İHA) – Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün başlayan ve aralıklarla etkisini sürdüren yağışlar hayatı olumsuz yönde etkiledi. Altınoluk köyünde yaşayan Yusuf Baltacı'ya ait ev etkili olan yağışlar nedeniyle sular altında kaldı.

Yağışlar, Hakkari ve ilçelerini etkiliyor. Yüksekova ilçesi bağlı Altınoluk köyünde yaşayan Yusuf Baltacı'ya ait ev etkili olan yağışlar nedeniyle sular altında kaldı. Evinin sular altında kaldığını gören Yusuf Baltacı, eşini ve çocuğunu evden çıkararak, akrabalarına yerleşti. Evindeki eşyalarını kurtarmak için geri dönen Baltacı, maddi hasarın çok olduğunu ifade etti. Mağdur olduğunu söyleyen Baltacı, "2 gündür etkili olan yağışlardan dolayı evimi su bastı. Sabah uyandığımda evimin sular altında kaldığını gördüm. Mecburen eşimi ve çocuğumu alıp akrabalarımın evine yerleştim. Evimin birçok eşyası sular altında kaldı, kurtarabildiğim elektronik eşyalarımı çıkardım. Halim göz önünde yetkililerden yardım bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Yüksekova’da ev sular altında kaldı

Yüksekova’da ev sular altında kaldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber