Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 27 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Yüksekova'da kilitli parke taşı döşeme çalışmaları

HAKKARİ (AA) - Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi.Başkan Yardımcısı Tacettin Safalı ve meclis üyeleriyle eski mezbaha mevkisinde...

Yüksekova'da kilitli parke taşı döşeme çalışmaları

HAKKARİ (AA) - Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi.

Başkan Yardımcısı Tacettin Safalı ve meclis üyeleriyle eski mezbaha mevkisinde parke döşeme çalışmalarını inceleyen Yetişkin, yeni çalışmaların başlatılacağı bölgeleri de gezerek, gerekli talimatları verdi.

Mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan Yetişkin, havaların ısınmasından dolayı, bu yıl çalışmalara erken başladıklarını belirtti.

Yetişkin, "Hava koşulları bazen çalışmalarımıza engel olabiliyor. Ama bu yıl havanın güzel olmasını fırsat bilip, hemen çalışmalarımızı başlattık. Acil olan yolların yapılmasını halk toplantılarında kararlaştırdık ve bunları programa aldık. Bütün yollarımızı sırasıyla yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber