Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 22 Temmuz 2014 - 19:33 Yorum: 0

Yüksekova'da trafik kazası: 3 ölü, 6 yaralı

HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Yüksekova'dan Şemdinli'ye giden Zeydan Demir yönetimindeki...

Yüksekova'da trafik kazası: 3 ölü, 6 yaralı

HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yüksekova'dan Şemdinli'ye giden Zeydan Demir yönetimindeki 65 NZ 566 plakalı kamyonet, karayolunun 13. kilometresinde karşı yönden gelen Vahdet Evin'in kullandığı 35 AY 5464 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Evin ile komyette bulunan Pervin Demir ve Hacer Demir hayatını kaybetti. Her iki araçta bulunan Zeydan, Yusuf ve Ayşe Demir ile Cahit, Tahsin Evin ve kimliği belirlenemeyen bir kişi yaralandı.

Çevredekilerin yardımıyla araçlardan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber