Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mayıs 2016 - 14:33 Yorum: 0

Yüksekova’dan İlkadım’a Selam

İlkadım Belediyesi tarafından Hakkâri'de görev yapan güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla gönderilen fındık ve lokumları alan polis memurları,...

Yüksekova’dan İlkadım’a Selam

İlkadım Belediyesi tarafından Hakkâri'de görev yapan güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla gönderilen fındık ve lokumları alan polis memurları, Samsun'a teşekkür mesajı gönderdi.

Hakkâri'de PKK terör örgütü ile mücadele eden güvenlik güçlerine gönderilen fındık ve lokum yerine ulaştı. Yüksekova'da görev yapan polisler İlkadım Belediyesi tarafından gönderilen fındık ve lokum paketini aldıktan sonra sosyal medya aracılığıyla İlkadım Belediyesine teşekkür mesajı gönderdi. Sosyal medya aracılığıyla İlkadım Belediyesi sosyal medya hesabına teşekkür mesajı gönderen polis memurları İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a, belediye çalışanlarına ve tüm Samsunlulara memnuniyetlerini ifade ettiler.

DUYGULANDIRAN MESAJ

Belediye tarafından özel olarak hazırlanan paketlerin fotoğrafını cep telefonundan çekerek sosyal medya üzerinden resim ile birlikte mesaj gönderen Ömer Faruk Kılıç ve Mehti Demir mesajında şöyle dedi: "Merhabalar... Ben Hakkari Yüksekova'da polis memuru olarak çalışıyorum. İki ay oldu, operasyon devam ediyor. İlçede terör örgütü mensuplarını temizlemek için polis asker canla başla mücadele ediyoruz. Bu zor zamanda sizleri yanımızda görmek gurur veriyor. İlçemize göndermiş olduğunuz fındık lokum ve diğer ihtiyaçlarımızı giderecek ürünleri aldık. Size teşekkür etmek istedim. Sizler yanımızda oldukça bizde korkmadan canımızı feda ederiz. Tekrar çok teşekkür ederim sağ olun var olun saygılar."

"ASLA EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR"

Ülke huzurunu bozmak isteyenlerin emellerine asla ulaşamayacaklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "PKK terör örgütü ile mücadele eden güvenlik güçlerimize bir nebze olsun moral vermek amacıyla birkaç gün önce fındık ve lokum paketlerini Hakkâri Emniyet Müdürlüğüne göndermiştik. Gönderdiğimiz paketleri alan kahraman evlatlarımız bizimle sosyal medya üzerinden irtibata geçti. Paylaştıkları mesaj beni duygulandırdı. Doğuda güvenlik güçlerimiz çok ciddi mücadeleler veriyor. Dualarımız hep onlarla. Bu mücadele ülkemiz üzerinde hain emeller içerisinde olan birçok egemen güce karşı. İnşallah bu terör belasından devlet, millet, asker ve polisimizle hep birlikte kurtulacağız. Rabbim, PKK terörü ile mücadele eden kahraman evlatlarımıza güç ve kuvvet versin, muzaffer kılsın" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber