Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 18 Kasım 2018 - 11:03 Yorum: 0

Yüksekten düşen vinç operatörü hayatını kaybetti

Olay, Avcılar Firuzköy Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre inşaat firmasında vinç operatörü olarak çalışan Yaşar Tanyeli (65), sabahın...

Yüksekten düşen vinç operatörü hayatını kaybetti

Avcılar'da vince tırmanırken düşen operatör hayatını kaybetti.

Olay, Avcılar Firuzköy Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre inşaat firmasında vinç operatörü olarak çalışan Yaşar Tanyeli (65), sabahın erken saatlerinde çalışmak için kule vinçe tırmanırken henüz nedeni belirlenemeyen bir sebeple dengesini kaybederek koruyucu bariyerlere düştü. 10 metre yükseklikten bariyerlere düştüğünü gören inşaat çalışanları sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı tüm müdahalelere rağmen Tanyeli'yi kurtaramadı. Olay yerinde öldüğü belirlenen Yaşar Tanyeli'nin cenazesi Murat Kölük Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tanyeli'nin kalp krizi şüphesiyle hayatını kaybettiği iddia edilirken kesin ölüm sebebi ise yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber