Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 16 Ekim 2016 - 19:33 Yorum: 0

Yüksel ve Erdoğan, patlamanın olduğu olay yerini inceledi

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdülkadir Yüksel ve Mehmet Erdoğan, terör örgütü DAEŞ'in hücre evine yönelik düzenlenen operasyon sırasında yakalanacaklarını...

Yüksel ve Erdoğan, patlamanın olduğu olay yerini inceledi

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdülkadir Yüksel ve Mehmet Erdoğan, terör örgütü DAEŞ'in hücre evine yönelik düzenlenen operasyon sırasında yakalanacaklarını anlayan teröristlerin kendilerini patlattıkları ve 3 polisin şehit olduğu, 8 kişinin yaralandığı olay yerinde incelemelerde bulundu.

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdülkadir Yüksel, inceleme sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Milletvekili Yüksel yaptığı açıklamada, "Çok büyük bir hadisenin önüne geçti, bizim kahraman polislerimiz ben ölen polislere Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine de sabır diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Terörizmin böyle bir şey maalesef canımızı acıtıyor. Evlerimize ateş düşürüyor. Ama inşallah bugünler geride kalacak. Terörizmin kararlılıkla mücadele ediyoruz. Dünyada bu mücadeleyi en etkin yapan bizim devletimiz. Zaten devletler bunun için vardır. Devletler kamu düzenini sağlamak asayişi temin etmek milletin güvenin sağlamak yaşayan halkın huzurunu tembih etmek için vardır. Bunun mücadelesini de biz devlet olarak en iyi şekilde yapıyoruz. Hükümet olarak en iyi şekilde yapamaya devam ediyoruz. Zor bir coğrafya tabi bizim bulunduğumuz coğrafya yanı başımızda ki Suriye ve Irak'taki hadiseler hep beraber görüyorsunuz. Bizi de o hale getirtirmek isteyenlere karşı bizde karar bir şekilde halkımız birlik içerisinde olacak. Devlet gerekeni yapacak. Kamu düzenini en iyi şekilde sağlayacak. Terörizm ile mücadeleyi sürdüreceğiz. Bu belayı da en kısa zamanda inşallah başımızdan def edeceğiz diye düşünüyorum" dedi.

"Lokal eylemlerle ses getirmek istiyorlar"

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise patlama sonrası 3 şehit verdiklerini söyledi. Milletvekili Erdoğan, "Bildiğiniz gibi DAEŞ terör örgütüne karşı Türkiye'de ve yurt dışında ciddi operasyonlar yapılıyor. Ama bunlar da ses getirmeye çalışıyorlar. Fakat unutulmasın ki bu operasyonlar kökünü kazındığını gösteriyor. Adım adım tabi bu operasyonlar devam edeceğiz. Bunlar bitene kadar da operasyonlar da kesilmeyecek. Bölgemizde bütün terör örgütüne fırsat vermeyeceğiz. FETÖ terör örgütünden tutun da PYD eylemlerine kadar bunlar hepsi aynı üst akılla yönetiliyor. Aynı küresel güçlerin yönettiği olaylar bunlar. Küresel güçlerin hesapları var. Ama bizde bunlardan geri adım atmayacağız. Geçen hafta Almanya'daydım orada da yine bu konular meydana geldi. Bugün bunların bir operasyon yapacakları istihbaratı üzerine yapılan operasyon sırasında bombayı patlatıyorlar. Lokal eylemlerle ses getirmek istiyorlar. Bizim şehrimiz son derece güvenli ve tabi bu lokal olaylarla kendilerini hissettirmek istiyorlar. Ama bunların hiçbirine güçleri yetmeyecektir" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber