Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Nisan 2018 - 10:43 Yorum: 0

Yükümlülerin eserleri sergilendi

Düzce Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından geçmişte uyuşturucu bağımlısı olan ve denetimli serbestlik tedbiri uygulanan yükümlülerin topluma...

Yükümlülerin eserleri sergilendi

Düzce Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından geçmişte uyuşturucu bağımlısı olan ve denetimli serbestlik tedbiri uygulanan yükümlülerin topluma kazandırılması ve meslek edinmelerine yönelik olarak açılan telkari işleme kursu tamamlandı. Daha çok bayan yükümlülerin katıldığı kurs sonunda da yapılan eserler düzenlenen sergi ile Düzcelilerin beğenisine sunuldu. Yükümlülerin eserleri büyüledi.

Düzce Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından geçmişte uyuşturucu kullanan ve mahkemeler tarafından denetimli serbestlik tedbiri uygulanan yükümlülere yönelik "İşleyen eller gülen yüzler" adı altında Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ortaklığı ile telkari işleme kursu açıldı. Kursu tamamlayan kursiyerlerin yaptığı eserler ise Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen sergi ile Düzcelilerin beğenisine sunuldu. Serginin açılışını Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, Belediye Başkan Yardımcısı Miktat Çelebioğlu ve protokol üyeleri yaptı.

Sergide yükümlüler tarafından yapılan kolye, küpe, tespih gibi çok sayıda takı tasarımı sergilendi. Sergi 1 hafta boyunca açık kalacak.

Yükümlülerin eserleri sergilendi

Yükümlülerin eserleri sergilendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber