Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 21 Ekim 2021 - 16:13 Yorum: 0

Yumrukaya, şampiyon motorculara başarılar diledi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Velihan Yumrukaya, şampiyon motor sporcuları Kamil Kırbaş ve İbrahim Nişli ile bir araya gelerek,...

Yumrukaya, şampiyon motorculara başarılar diledi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Velihan Yumrukaya, şampiyon motor sporcuları Kamil Kırbaş ve İbrahim Nişli ile bir araya gelerek, Kepez'de düzenlenecek yarışlarda başarılar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un şampiyon motor sporcuları Kamil Kırbaş ve İbrahim Nişli, 22-24 Ekim tarihleri arasında Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun Antalya Kepez Drag Pisti'nde düzenleyeceği Türkiye Motodrag Şampiyonası'nın ikinci ve üçüncü ayak yarışlarına katılmaya hazırlanıyor. Bu önemli yarış öncesi Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Velihan Yumrukaya, şampiyon sporcularla bir araya geldi. Yumrukaya, geride kalan yarışlarda önemli başarılar elde eden sporcuları tebrik ederken; Kepez'deki yarışlarda da Kırbaş ve Nişli'ye şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber