Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 30 Nisan 2015 - 14:43 Yorum: 0

Yumurcak Çocuk Parkı kaderine terk edildi!

Malatya Hürriyet Parkı yanında bulunan ve yıllardır halkın çocukları ile vakit geçirdiği "Yumurcak Çocuk Parkı" kaderine terk edildi.

Yumurcak Çocuk Parkı kaderine terk edildi!

MALATYA GÜNCEL/Murat Çelik - Malatya Hürriyet Parkı yanında bulunan ve yıllardır halkın çocukları ile vakit geçirdiği "Yumurcak Çocuk Parkı" kaderine terk edildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İsmet Paşa (Hürriyet) Parkı'nı yeniden düzenlemek başlattığı tadilat çalışmaları devam ederken, hemen yanı başında ailelerin çocukları ile eğlendiği "Yumurcak Çocuk Parkı" kaderine terk edildi.

Düzenleme çalışmaları esnasında içme ve sulama suyu hatlarının iptal edilmesi nedeni ile, susayan insanlar parası var ise, hazır su içerken parası olmayan vatandaşlar ve çocuklar susuzluklarını dudaklarını yalayarak gideriyor.

dsc00323.jpg

Tadilat kapsamına alınmayan "Yumurcak Çocuk Parkı"nda bulunan çeşmeler atıl vaizeyette vatandaşlara layık görülürken, musluklarda hırsızların geçim kaynağı oldu. Vatandaşlar,  "Böylesine güzel bir parkın harabe olup kendi kaderine terk ediyorlar ve buna göz yumuyorlar, yetkililerin bu duruma duyarsız kalmamasını isterken, çemşelerin biran önce su akar hale getirilmesini istiyor".

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber