Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Eylül 2016 - 14:26 Yorum: 0

Yumurtalık’ta zafer coşkusu

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin sahil ilçesi Yumurtalık'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlediği 3 günlük etkinlikte vatandaşlar ve tatilciler...

Yumurtalık’ta zafer coşkusu

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin sahil ilçesi Yumurtalık'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlediği 3 günlük etkinlikte vatandaşlar ve tatilciler büyük coşku yaşadı. Yumurtalık Belediyesi'nin işbirliğinde gerçekleştirilen kutlamada Kültür Daire Başkanlığı'nın Kültür ve Sanat TIR'ı sahnesinde Türk halk müziği ve Türk sanat müziği konserleri, halk oyunları ekibi gösterileri ve sinema gösterimi yapıldı. Şehir Bandosu'nun sevilen şarkılarla renklendirdiği kutlamalarda İstiklal Marşı'nı Okuma Yarışması miniklerden büyük ilgi gördü.

Yumurtalık plajında yapılan organizasyonda Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı'na bağlı Türk sanat müziği, Türk halk müziği sanatçıları, Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdi. Etkinliğe katılan binlerce vatandaş, ellerinde Türk Bayraklarını dalgalandırarak gurur ve coşku yaşadı. Halk oyunlarının gösterilerini alkışlarla tempo tutarak izleyen Yumurtalık sakinleri ve tatilciler, Şehir Bandosu'nun seslendirdiği şarkıları da keyifle dinledi. Kutlamalar kapsamında yer alan yumurta taşıma, balon tıraşı, sandalye kapmaca yarışmalarına katılan çocuklar ve gençler de eğlenceye doydu.

İlçe protokolünün değerlendirme yaptığı İstiklal Marşı Okuma Yarışması'nda birinci olan 4 yaşındaki Azra Dilşah Karaca'ya ödülünü Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut verdi. İkinciliği kazanan Rabia Bilir'i Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Özgür Baran, üçüncülüğü elde eden Ruheyda Miraç Kılınç'ı Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik ödüllendirdi. Dereceye giren yarışmacılara Temizler Market, Caretta Restaurant ve Ayas Marin Otel sponsorluğunda tablet bilgisayar hediye edildi.

Tamamı ücretsiz olan etkinliklerin yanı sıra sunulan film gösterimlerinde de Yumurtalık halkı yazlık sinema nostaljisi yaşadı.

Yumurtalık’ta zafer coşkusu

Yumurtalık’ta zafer coşkusu

Yumurtalık’ta zafer coşkusu

Yumurtalık’ta zafer coşkusu

Yumurtalık’ta zafer coşkusu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber